Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

2024-plan er klar: Saudi Arabien vil hente Premier League-stjerne

Af Jeppe Augustsen
07.06.2023 Kl. 15:26
Saudi Arabien har efter sigende en plan om at hente Tottenham-stjerne i 2024.

Den saudiske regering og den statslige investeringsfond, Public Investment Fund, har i den grad gjort sin indtog ved at investere massivt i fodbold. 

Cristiano Ronaldo og Karim Benzema er skiftet til henholdsvis Al Nassr og Al Ittihad, og ifølge diverse medier er flere store fodboldnavne på vej. Næste spiller forventes at blive N'Golo Kanté

I de kommende år er det planen, at der skal hentes flere store navne til den saudiske liga, og ifølge journalist Ben Jacobs arbejdes der allerede på signings i 2024.

 

Og en af de spillere, som Saudi Arabien har udset sig, er Tottenham-stjernen, Son Heung-min.

– Jeg kan afsløre, at Tottenhams Son Heung-min er et transfermål for Saudi Arabien i 2024, og benarbejdet for en handel er i allerede i gang. Det er en, man skal holde øje med, skriver Ben Jacobs.

Sydkoreaneren har kontraktudløb i 2025 med Tottenham, og derfor vil de være nødsaget til at købe ham fra af sin kontrakt, og det kan muligvis blive en dyr fornøjelse, da Daniel Levy ikke vil være meget for at slippe Son.

Ifølge journalisten har Ilkay Gündogan også tilbud fra Saudi Arabien denne sommer, men han står til at skifte til Barcelona på en fri transfer eller forlænge med Manchester City.

Sammen med den saudiske regering har Public Investmen Fund også offentliggjort 'Vision 2030', og her fremgår det også, at man vil satse stort på sportssektoren, og det skyldes, at man vil byde på værtsskabet for VM i 2030. 

173 milliarder kroner er man angiveligt klar til at investere i ligaen de kommende par år.


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Politianmeldelse: United-spiller anklaget for vold og trusler

2. Romano med afsløring: Så lidt betaler Liverpool for Mac Allister

3. Fabrizio Romano: Disse spillere forlader Manchester United

 

Annonce