Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

200.000 har stemt: Er Van Dijk bedre end Vidic?

Af Kristoffer Krogh Kiesbye
27.03.2020 Kl. 09:21
Give Me Sport har spurgt sine læsere om et af livets store spørgsmål; Hvem af de to midterforsvarere er bedst?

Nemanja Vidic bliver i dag husket som en af de bedste midterforsvarere i Premier League-æraen, mens Virgil Van Dijk er godt i gang med selv at skrive sig ind i historiebøgerne.

Men hvem af de to er egentligt den største forsvarer?  – Det kan være svært at vurdere, eftersom de ikke længere begge er aktive, men den tidligere verdensmester og Chelsea-spiller Frank Leboeuf bød ind med sin mening forleden.

– Jeg ville vælge Van Dijk. Jeg synes, han er mere komplet. Jeg elskede Vidic, han var en hund og en fantastisk forsvarer, men Van Dijk kan lede et hold og lave lange afleveringer. Det kunne Vidic ikke på samme måde, sagde franskmanden til ESPN.

Det fik – selvfølgelig,fristes man til at sige – Rio Ferdinand til at reagere, og ikke overraskende var han uenig, selvom han ikke er sky for at rose Liverpool-stjernen.

–  Jeg bliver nødt til at vælge Vidic, for han var min partner. Han dækkede min ryg, og jeg dækkede hans. Jeg elsker Van Dijk, misforstå mig ej, han er uden tvivl den bedste forsvarer i verden nu, udtalte Ferdinand i en Instagram Q&A.

Diskussionen har efterfølgende fået mediet GiveMeSport til at spørge sine læsere, hvem de betragter som den bedste forsvarer af de to.

Mere end 200.000 har stemt, og 54 procent (110,322) svarede, at Nemanja Vidic var bedre end Virgil Van Dijk, som fik 93,978 stemmer.

Manchester United-legenden tager altså stadig titlen som den bedste, og det skyldes måske, at han endnu har langt flere trofæer på cv'et end Liverpool-stjernen, som dog har mange år endnu til at cementere sin legendestatus og overhale Vidic.

Med kun 10.000 stemmer imellem sig er det allerede relativt tæt.  Men hvem af de to synes du, er den bedste forsvarer?

 

 

Annonce