AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:09:2018 09:59
1,8 millarder: Guardiola annoncerer prisen på De Bruyne

Alt kan købes for penge, men Kevin De Bruyne koster mange af dem.


Selvom Pep Guardiola insisterer på det modsatte, så er Kevin De Bruyne potentielt til salg -  han koster bare mere, end hvad de fleste klubber kan byde.

Den 27-årige belgier underskrev sidste sæson en ny seksårig kontrakt med Manchester City, men i et interview med Universo Valdano har Pep Guardiola offentliggjort, at der er en frikøbsklausul i De Bruynes nye kontrakt.

Han er en god spiller. Han er meget dynamisk, og Leeds-træneren Marcelo Bielsa fortalte mig, at han er hans yndlingsspiller. Han gør alt rigtigt, fortæller Guardiola blandt andet i interviewet.

- Den anden dag mødte jeg hans forældre, og pludselig forstår du, hvorfor børnene er blevet, som er de blevet, når man møder deres forældre. Han er en fantastisk dreng. Hans frikøbsklausul er på £223 millioner, så jeg beklager, han er ikke til salg.

Men selvom Guardiola siger det modsatte, betyder frikøbsklausulen i praksis, at De Bruyne er til salg, hvis en klub går ind og byder de føromtalte £223 millioner.  Herefter er det op til De Bruyne at takke ja eller nej til en eventuel ny klub, men sådan som Manchester City spiller - og med den løn klubben giver ham - virker det tvivlsomt, at belgieren skulle skifte lige foreløbigt. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED