Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

17 Premier League-klubber vil opponere mod mulig United-ejer

Af Emil Plovgaard
24.05.2023 Kl. 12:22
Potentiel ny Manchester United-ejer ser ud til at få hård modstand.

Fredag er en ganske skelsættende dag for Manchester United.

Her bliver det nemlig offentliggjort, hvem der er det foretrukne valg af Sir Jim Ratcliffe og Sheikh Jassim, skriver avisen The Independent.

Selvsamme avis nævner i øvrigt også, at hele 17 Premier League-klubber, hvis det viser sig, at den foretrukne køber af United er Sheikh Jassim.

LÆS OGSÅ: United byder 470 millioner på Chelsea-stjerne

Sir Jim er af den overbevisning, at hans værdiansættelse af klubben er højere, til trods for, at han kun ønsker 51 procent af klubben.

Sheikh Jassim har dog afgivet et fjerde bud, der ligger tættere på familien Glazers egen værdiansættelse af klubben, lyder det.

Familien Glazer skal dog tilsyneladende tænke sig rigtig godt om, for hele 17 Premier League-klubber vil opponere imod, at sheikhen fra Qatar bliver ny ejer af Manchester United.

Klubberne er af den holdning, at Qatar støtter Sheikh Jassim økonomisk, og de er bekymrede over udsigten til endnu en statsejet klub i Premier League.

Manchester City og Newcastle har ofte fået kritik for at være ejet af golfstater, der har tilbudt en nærmest ubegrænset pengestrøm til transfers og daglig drift.

Andre klubber mener, at et Qatar-ejet Manchester United vil umuliggøre drømmene om top-fire for mange klubber.

LÆS OGSÅ: Chelsea-stjerne på vej til Saudi-Arabien?

LÆS OGSÅ: Årets signing: Her er Neville og Carraghers bud

 

Annonce