AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:04:2019 13:03
11 spillere Manchester United missede - og hvem de hentede i stedet

Planet Football har gennemgået en række af de største transfers, som aldrig fandt sted for Manchester United.


Alan Shearer

Det var ikke nogen hemmmelighed, at Sir Alex Ferguson var ivrig efter at hente Alan Shearer i 1996, men stjerneangriberen kunne ikke modstå tanken om at vende hjem til barndomsklubben Newcastle.

I stedet sparede Manchester United en stor sum penge og hentede Ole Gunnar solskjær i stedet.  Det gik heldigvis ganske okay.

Francesco Toldo

Da Peter Schmeichel forlod Old Trafford til fordel for Sporting Lissabon, skulle rummet mellem stængerne udfyldes, og den italienske målmand var længe rygtet til Old Trafford.

Toldo har sidenhen selv bekræftet, at der var hold i rygterne, men han valgte at forblive i Fiorentina.

I stedet hentede man Massimo Taibi i 1999,  men han blev aldrig just nogen succes for The Red Devils.

Gabriel Batistuta

Batistuta var i en årrække kædet sammen med et skifte til Manchester United, og han antydede selv i 2000, at han ville være interesseret i skiftet, hvis han nogensinde forlod Fiorentina.

Det endte dog med at blive Roma, valget faldt på i sidste ende. I stedet søgte Manchester United mod Ruud van Nistelrooy, men en skade gjorde, at man måtte vente en sæson mere på hollænderens ankomst.

Ronaldinho

Det kunne have været noget så vildt at se Ronaldinho bruge sine storhedsår i Premier League, og brasilianeren har i et nyligt interview udtalt, at han blot var 48 timer fra at gennemføre skiftet.

Men han havde angiveligt afgivet et løfte til Barcelona, som i stedet hentede ham i 2003.

Sir Alex Ferguson vendte i stedet fokus mod en anden brasilianer, Kleberson, men lad os bare sige, at der var en vis niveauforskel på ham og legenden Ronaldinho.

Michael Essien

United forsøgte at hente Essien første gang, da han blot var 17 år,  og testede sit held igen, da han var den færdige vare for Lyon.

Ghaneseren valgte dog Chelsea, og set i bakspejlet kan han nok næppe brokke sig over det valg, da han vandt tre mesterskaber og Champions League med Londonklubben.

Da Essien ikke længere var en mulighed, valgte Manchester United i stedet at hente Ji-Sung Park -  hvilket bestemt heller ikke viste sig at være noget dårligt alternativ.

Gareth Bale

Alle forsøgte at hente teenagesensationen, som viste storspil for Southampton, men Bale valgte i sidste ende at skifte til Tottenham, hvor han med tiden udviklede sig til spilleren, vi kender i dag.

Når nu ikke Bale var tilgængelig længere, besluttede Ferguson sig i stedet at hente både Nani og Anderson -  hvoraf begge vel i mere eller mindre grad bestod deres ophold på Old Trafford.

Aaron Ramsey

De walisiske talenter ville åbenbart hellere til London, og selvom United havde indgået en aftale med Cardiff, besluttede den dengang unge Ramsey at skifte til Arsenal i stedet.

Få måneder senere hentede The Red Devils så Zoran Tosic fra Partizan.  Det gik ikke specielt godt...

Raúl

Ferguson var angiveligt interesseret i at hente den spanske angrebslegende, da denne forlod Real Madrid.

I sidste ende valgte skotten dog at holde nallerne fra den 33-årige angriber, som endte i Schalke 04.

I stedet for at spilde penge på den aldrende veteran, hentede man så ingen andre end Bebé, som sidenhen er gået over i historiebøgerne som en af de mest mærkværdige signings i Premier League-æraen.

Eden Hazard

Ferguson lagde aldrig skjul på, at han forsøgte at hente belgieren, da Hazard satte Ligue 1 on fire for Lille.

Hazard valgte i ellevte time at skifte til Chelsea.  Måske fordi Ferguson nægtede at betale £34 millioner for belgieren, hvis agent også krævede en fed hyre.

Ind kom Shinji Kagawa så, men set i bakspejlet skulle Manchester United selvfølgelig have investeret i Hazard - for i dag lyder £34 millioner ikke af alverden.

Toni Kroos

David Moyes har flere gange udtalt, at Toni Kroos havde sagt ja til at skifte til Old Trafford den sommer, hvor Sir Alex Ferguson valgte at gå på pension.

I stedet valgte Kroos at forblive endnu en sæson for Bayern München, inden han drog til Real Madrid.  Moyes blev mere og mere desperat, og da bud på Cesc Fabregas og Sami Khedira heller ikke lykkedes, købte man så Marouane Fellaini.

Fabinho

Manchester United var tæt på at hente Fabinho i 2016, inden brasilianeren fik sin store gennembrudssæson med et Monaco-mandskab, der nåede Champions League-semifinalerne.

Fabinhos kone skrev sågar på Manchester Uniteds Instagram-side, at handlen var "on" -  men rygterne blev aldrig til en realitet, hvilket Liverpool kan glæde sig over den dag i dag.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED