Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Detaljer lækket: Sådan ser Arsenals trøjer ud i næste sæson

Af Marcus Sørensen
10.01.2017 Kl. 10:16
Footy Headlines er kommet i besiddelse af detaljer og billeder omkring Arsenals tre nye spillesæt til 2017/18-sæsonen.

Markedet for fodboldtrøjer er enormt, og derfor kæmper de store sportsbrands hvert år om at tilkæmpe sig nye – og ikke mindst fastholde – deres partnere.

Det er allerede bekræftet, at Chelsea til næste sæson skifter fra Adidas til konkurrenten fra Nike. Chelsea havde ellers en længere kontrakt med det tyske brand, men den aftale har de nu brudt for £40 millioner. Dog giver Nike et plaster på såret ved at give London-klubben £30 millioner mere om året end de fik af Adidas.

Tottenham forventes også at skifte Adidas ud med Nike, men rivalerne fra Arsenal vil Puma ikke give slip på. Puma halter en del efter Adidas og Nike på markedet, og derfor er Arsenal en ekstremt vigtig brik i forhold til at fastholde markedsandele.

Nedenfor har vi samlet, hvad der hidtil er blevet lækket om Arsenals tre spillesæt til den kommende sæson.

Hjemmebane: 
Der er endnu ikke blevet afsløret billeder af den endelige trøje, som forventes at blive sat i salg i slutningen af maj, men detaljer om farve og design har Footy Headlines fået fat i.

Igen er det Emirates, der kommer til at figurere som sponsor midt på Puma-trøjen, som traditionen tro bliver rød – men denne gang mørkere end den nuværende røde farve.

Det officielle navn på det nye spillesæt er 'Chili Pepper', så derfor bliver farven formentlig noget i retningen af en mørk rød, og altså ikke noget i retningen af Arsenals 2005/06-afskedstrøje til Highbury, der havde en anderledes og mørkere rød farve.

Ud over dette forventes Arsenal at holde fast i en simpel og klassisk udgave af hjemmebanetrøjen, hvor Arsenal-kanonen også vil være at finde på trøjen, ligesom de hvide ærmer.

Shorts og strømper forventes at være hvide, men dette er endnu ikke bekræftet.

Nedenfor ses farven og det basale design på Arsenals hjemmebanetrøje 2017/18.

Udebane:
Arsenals udebanesæt forventes ligeledes at blive frigivet i slutningen af maj, og dette bliver en blå én af slagsen, ligesom det er set på andre af klubbens udebane- og tredjetrøjer de seneste år.

Farverne vil være sammensat af forskellige typer blå, som ender ud i en frisk, lyseblå sag.

Farven på strømper og shorts er endnu ikke kendt.

Footy Headlines forventer, at spillesættet kombineres med enten hvide eller mørkeblå nuancer. 

Nedenfor kan du se et udsnit af Arsenals udebanetrøje 2017/18.

Tredjetrøje:
Den sidste af Arsenals tre spillesæt forventes først at blive released i sommeren 2017, og derfor er det heller ikke de helt store detaljer, der hidtil er kommet frem om tredjetrøjen.

Hvad vi ved er dog, at designet skal forsøge at vise de mørke aftener i London. 

Farven bliver mørkegrå lignende denne Gunners T-Shirt fra 2015.

De famøse 'London Nights' vil blive afspejlet med forskellige påfalende, lyse farver et sted på trøjen.

Shorts og strømper forventes ligeledes at være mørkegrå.

Annonce