Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Klopp tilfreds med trup trods Swansea-nederlag

Af Mads Bye Marboe
02.05.2016 Kl. 18:23
Jürgen Klopp er fortsat tilfreds med sin trup, selvom Liverpool skuffede stort i weekendens opgør mod Swansea.

Liverpool skuffede fælt og blev sendt hjem fra Wales med et 1-3-nederlag i bagagen søndag eftermiddag, hvor man gæstede Swansea på Liberty Stadium.

Jürgen Klopp havde til opgøret valgt at give mange af sine unge reserver chancen, og det agter tyskeren at fortsætte med, selvom The Reds leverede en meget, meget dårlig præstation.

– Jeg kan ikke ændre holdning hver anden dag, som I kan (om truppens styrke red.). Efter sejrene mod Bournemouth og Stoke sagde alle: "Oh my God, hvor gode er disse unge spillere lige?" De er gode, men sådan er det. Livet som professionel fodboldspiller er ikke altid en dans på roser, sagde tyskeren til pressen efter opgøret.

– Du skal bevise dig selv, du skal levere. Det gik ikke så godt, men det er ikke et problem for fremtiden. Det er kun et problem i dag (i går red.).

– Et resultat eller en kamp som denne ville være fuldstændig meningsløs, hvis man ikke bruger sin viden om fremtiden – og det vil vi uden tvivl gøre. Det har ikke noget med truppen eller noget andet at gøre, det handler om præstationer.

Næste opgave for Klopps mandskab er torsdagens Europa League-semifinale mod Villarreal.

Annonce