Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Rodgers: Forberedelserne er ikke optimale

Af Redaktionen
28.02.2015 Kl. 19:28
Liverpool og Manchester City mødes i søndagens tidlige kamp - kun godt 57 timer efter Liverpools hjemkomst fra Tyrkiet.   

Liverpool FC måtte nemlig se sig slået ud af Europa League torsdag aften, da man efter opslidende 120 minutter, tabte i straffesparkskonkurrencen imod tyrkiske Besiktas. 

Rejsetid, mange kampe, en del skavanker på skadesfronten og unødvendige minutter i benene torsdag gør, at Brendan Rodgers og co. ikke er forberedt optimalt til kampen imod Manchester City søndag, det indrømmer Rodgers nu. Den nordirske manager forklarede således om situationen til pressen:

– Mange af vores spillere har spillet meget. Forberedelserne har ikke været i top. Man behøver ikke at være professor for at se, at når man er tilbage fredag klokken 04.30 om morgenen og så har en kamp tidligt søndag, så koster det fysisk, fastslår Rodgers. 

– Man kan ikke komme udenom, at Manchester City er et godt hold med nogen rigtig gode spillere og i min tid her har vi haft nogle gode kampe imod dem. Men jeg håber, at vi kan tage revanche og med de spillere vi har, spille en god kamp, der kan skaffe os et godt resultat, siger Rodgers. 

Med god Premier League-form og nederlag til Southampton lørdag, så vil Liverpool uden tvivl være motiveret for at vinde kampen og dermed æde sig endnu tættere på en top-fire plavering, der nu er eneste mulighed for Champions League til næste sæson.

Se den opdaterede stilling i Premier League efter lørdagens kampe her!

Annonce