Eriksen bidrog til Tottenham-sejr

Af Kalle Thue Gregersen
31.01.2015 Kl. 16:54
Tony Pulis skulle følge op på sin fine start som West Bromwich-manager, men Tottenham og Christian Eriksens frispark var for stor en mundfuld for Pulis' tropper, som tabte med 3-0, hvor Eriksen og Kane stod for scoringerne.

Tottenham og Christian Eriksen var til eftermiddag på besøg hos West Bromwich, og første halvleg var Tottenham mest på bolden, men West Bromwich truede også Hugo Lloris i buret.

Efter 6 minutter bragte Christian Eriksen Tottenham foran på en smuk frisparksscoring, og det var danskeren niende Premier League-mål i denne sæson.

Knap 10 minutter efter udbyggede Tottenham føringen, da Moussa Dembele spillede kometen Harry Kane fri, som tog en træk og klappede bolden i det korte hjørne.

Efter Tottenham kom foran 2-0 opstod der store chancer til hjemmeholdet. Første mulighed tilfaldt James Morrison, men hans skud blev blokeret af Hugo Lloris i Tottenham-målet.

Claudio Yacob blev næste spiller med en stor chance, men hans forsøg blev endnu en gang flot reddet af Lloris. Overliggeren var kort før første halvlegs slutfløjt i vejen for Craig Dawson.

Stillingen ved pausen var altså 3-0 til Tottenham, og målene blev scoret af Christian Eriksen og Harry Kane.

Eriksen kunne i starten af anden halvleg være blevet dobbeltmålscorer efter en flot solotur, men bolden gik lige akkurat forbi mål.

Det skulle da blive til 3-0 til Tottenham, da Joleon Lescott brugte hånden inde i straffesparksfeltet i det 63. minut. Harry Kane blev sat til at sparke straffesparket, og han scorede sikkert og blev samtidig dobbeltmålscorer.

Berahino havde en mulighed halvvejs i anden halvlet, men skuddet røg få centimeter forbi stolpen.

Harry Kane var tæt på at blive hattrickhelt i kampens slutning, da han sendte et godt skud afsted på frispark, men Ben Foster afviste Kanes forsøg.

Det blev kampens sidste nævneværdige aktion, og Tottenham vandt med 3-0 på mål af Eriksen og to gange Kane.

Christian Eriksen gør det flot til 1-0.

Harry Kane er kold og kontakt og gør det til 2-0.

Harry Kane udnytter straffesparket og gør det til 3-0.