Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Skidt nyt for Arsenal: Storklub kaster sig ind i kampen om Aouar

Af Kristoffer Krogh Kiesbye
29.09.2020 Kl. 14:11
Franske RMC Sport skriver, at Arsenal nu har fået en anden klub at bekymre sig om i forhandlingerne med Houssem Aouar.

Houssem Aouar skulle ifølge flere pålidelige kilder være åben for at skifte til Arsenal, men det udelukker desværre ikke, at den franske midtbaneprofil også godt kunne se sig i Juventus.

Og det er pludseligt blevet aktuelt. Det lignede ellers længe, at Arsenal ville få frit spil i forhandlingerne med Lyon, men nu melder franske RMC Sport, at Juventus har taget kontakt til Lyon for at forhøre sig om vilkårene for en handel.

Arsenal har allerede budt, er blevet afvist, men ventes at komme tilbage med et forbedret ét. Så langt er Juventus endnu ikke. Ifølge det franske medie har de italienske mestre endnu ikke mønstret et bud, men Arsenal-ledelsen havde nok foretrukket ikke at få konkurrence.

Jean-Michel Aulas, Lyon-præsidenten, udtalte mandag, at han kræver et sted mellem €40-50 millioner for Aouar.  Hvis interessen fra Juventus er den dårlige nyhed, er den gode nyhed for Arsenal, er Lyon angiveligt har købt Lucas Paqueta fra AC Milan for €20 millioner i dag.

Meldingerne stammer fra en lang række pålidelige kilder såsom Gianluca Di Marzio, Fabrizio Romano og RMC. Brasilianeren skulle være en direkte erstatning for Aouar, så det trækker i hvert fald op til et salg af franskmanden.

 

 

 

Annonce