Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Rygte: Varm Bundesliga-spiller på vej til Merseyside

Af Mathias Svedborg
10.12.2020 Kl. 16:39
Bayer Leverkusens kantspiller, Leon Bailey, er angiveligt på vej til Premier League, hvor Everton har øjnene rettet mod spilleren.

Med under en måned til januar-transfervinduet florerer der allerede mange rygter i forhold til køb og salg af spillere i de engelske klubber. 

Det seneste rygte er, at Bayer Leverkusens kantspiller, Leon Bailey, er på vej til Everton. Det skriver Liverpool Echo. 

Bailey er angiveligt blevet scoutet af the Blues, men også Arsenal, Tottenham og Manchester United har kikkerten fremme mod den jamaricanske landsholdsspiller. 

Kantspilleren er vurderet til at have en markedspris på £26,55 mio af Transfermarkt. Tidligere har Bailey været ude at fortælle om sine drømme om et skifte til det engelske. 

– I bund og grund har min drøm altid været – og det er den stadigvæk – at spille i England. Hvis jeg fortsætter med at arbejde hårdt, er jeg sikker på, det nok skal løse sig, fortalte Leon Bailey efter Leverkusens sejr over Nice i Europa League. 

Bailey er noteret for fem mål og seks assist i alle turneringer denne sæson. Leverkusen ligger på andenpladsen i Bundesligaen og er videre i Europa League.

Annonce