Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Nu skal United-skiftet ske: Derfor er Sancho ikke med i Dortmund-truppen

Af Kristoffer Krogh Kiesbye
30.09.2020 Kl. 14:32
Dagbladet.no melder onsdag eftermiddag, at Jadon Sancho ikke er med i Dortmund-truppen til aftenens storkamp mod Bayern München, fordi han forsøger at gennemtvinge en transfer.

Der er så mange forskellige meldinger om Jadon Sancho i øjeblikket, at det er nemt at miste overblikket. I går skrev flere medier, at Manchester United nu havde budt på ny, men det blev kort tid efter afvist af en lang række andre.

Én ting er dog sikkert; Jadon Sancho kommer ikke til at spille i aftenens DFL Super Cup-kamp mod Bayern München. Dortmund meldte selv officielt ud, at hverken Sancho eller målmand Roman Bürki rejste med resten af holdet, da de begge skulle have luftvejsinfektioner –  angiveligt ikke coronavirus.

Nyheden fik selvfølgelig Manchester United-fans til at gå amok med spekulationer om, hvorvidt historien om sygdom måske var et dække for, at Sanchos skifte er lige på trapperne – selvom det ikke ligefrem forklarer, hvorfor Bürki heller ikke er rejst med truppen.

Men der er måske noget om det. Den norske Dagbladet-journalist Fredrik Flitvedt, som har dækket transfersagaen intensivt og angiveligt skulle være ganske pålidelig med Manchester United-nyt, skriver nemlig, at Sancho har nægtet at rejse med holdet, da han forsøger at gennemtvinge en transfer til Manchester United.

– Dortmund hævder, at duoens fravær skyldes sygdom, men flere kilder fortæller til Dagbladet, at det i Sanchos tilfælde handler om, at han forsøger at presse en transfer til United igennem. Dette benægtes af Dortmund, skriver Flitvedt for Dagbladet.no.

Vi ved efterhånden ikke, hvad man skal tænke. The Times skrev tirsdag aften, at en transfer var en "fifty-fifty".  Alligevel udtalte Dortmund-anfører Marco Reus samme dag, at han var glad for, at Sancho tager en sæson mere i klubben.

Og onsdag skriver Ruhr Nachtrichten så, at Dortmund kommer til at afvise samtlige bud på Sancho fra Manchester United. Også selvom The Red Devils byder de £108 millioner, som Dortmund efterspurgte tidligere på sommeren.

Sagaen må gerne snart slutte…

 

Annonce