Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Liverpool-spiller om Manés skifte: "Det er en skør handel for dem"

Af Jeppe Augustsen
22.06.2022 Kl. 09:18
Sadio Manés kommende skifte til Bayern München bliver set som en 'skør transfer' af Liverpool-spiller, som også snart forlader klubben.

Loris Karius er stadig kontraktligt bundet til Liverpool, men der går ikke mange dage, før han står uden klub.

Tidligere på måneden bekræftede The Reds, at den tyske målmand forlader Anfield.

En anden spiller, som også forlader Liverpool, er Sadio Mané, der skifter til Bayern München. Det ser Loris Karius som en skør handel for Bayern München, men på den positive måde.

– Det vil være en skør transfer for Bayern München, fordi han er en af de bedste i Liverpool. Hvis Bayern kan hente en spiller som ham, så kan man kun lykønske dem og Bundesligaen. Det er endnu en stjerne i ligaen, så jeg vil være glad på Bundesligaens vegne, siger Loris Karius til beIN Sports.

– Sadio Mané er meget introvert og helt rolig. Han snakker også lidt tysk fra sin tid i Salzburg. Jeg er altid kommet godt ud af det med ham, faktisk alle. Kommer han til Tyskland, vil han ikke få problemer med at tilpasse sig, lyder det fra målmanden.

Det vides endnu ikke, hvor Loris Karius fortsætter sin karriere, hvor han er åben for det bedste. 

– Det handler om at have en god følelse. Det kan være en tysk klub eller udenlandsk. Jeg skal bare have en god kemi med de personer, som vil hente mig – og modsat, lyder det fra Karius.

Annonce