Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Everton byder Bayern til dans: Vil hente eftertragtet Championship-back

Af Emil Eire Frerk Olsen
24.02.2021 Kl. 18:04
Også Everton skulle nu have interesse i Norwich' højre back Max Aarons.

Championship-førerholdet Norwich har allerede nydt meget godt af deres unge højre back Max Aarons, og inden længe vil de formentligt også nyde godt rent økonomisk.

Den 21-årige forsvarer har nemlig allerede været fast mand for The Canaries i tre sæsoner, hvor han har gjort det så godt, at selveste Bayern München skulle være interesseret i englænderen.

Det har flere tyske kilder såsom Bild og Kicker gisnet om.

Arsenal har tidligere været en af de engelske klubber, som også har været kædet sammen med Aarons, og nu er der altså kommet en ny, seriøs engelsk bejler på banen.

Daily Mail og Daily Star erfarer begge, at Everton er 'opsatte' på at hente Aarons til Goodison Park til sommer, hvor den engelske U-landsholdsspiller skal være arvetager for den rutinerede og ofte skadesplagede Seamus Coleman.

Skal man lykkes med at hente Aarons til, bliver det dog via guldkortet, eftersom Norwich kræver omkring 30 millioner pund for spilleren.

The Canaries' udsigt til Premier League-fodbold i næste sæson vil formentlig heller ikke gøre opgaven lettere med at lirke Aarons fri.

På trods af lige at være fyldt 21 år har Aarons allerede optrådt 117 gange for Norwich – blandt andet med fire mål og 11 assists til følge.

Annonce