Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Klopp om titelkampen: Derfor bliver det endnu sværere næste år

Af Emil Plovgaard
02.05.2021 Kl. 09:10
Der bliver hård konkurrence om titlen i næste sæsons Premier League, men særligt ét hold bekymrer Jürgen Klopp.
Manchester City helmer ikke. 
 
Sådan siger Jürgen Klopp, der tror, at The Cityzens vil gøre alt for at tage to Premier League-titler på stribe i næste sæson, hvis de forventeligt ender som mestre i denne.
 
City er på vippen til at sikre sig mesterskabet, efter Liverpool tog titlen i sidste sæson, og ironisk nok kan The Reds hjælpe dem på vej til netop dette med en sejr i søndagens kamp mod Manchester United.
 
Liverpool har haft problemer med at forsvare mesterskabet i denne sæson, blandt andet på grund af skader på væsentlige positioner i løbet af sæsonen.
 
Og det bliver ikke nemmere at vinde Premier League for Liverpool i næste sæson, mener den tyske træner.
 
– Det bliver altid sværere, for Manchester City helmer ikke. Det er åbenlyst. De stopper ikke, og det har de heller ikke tænkt sig, siger Klopp på et pressemøde før mødet med Manchester United.
 
– Nu kommer Manchester United også op, og Chelsea har også fået en trup til en placering i toppen af rækken, tilføjer tyskeren om andre kandidater.
 
– Ingen burde heller afskrive Tottenham eller Arsenal. West Ham er også flyvende lige nu. Hvordan kan det blive nemmere? Den gode ting ved Manchester City, er, at man kun møder dem to gange i løbet af en sæson, slutter tyskeren.
Annonce