Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Kommentator raser over Pickford-tackling: Så slem som Roy Keane mod Håland

Af Asbjørn Sigsgaard
18.10.2020 Kl. 10:26
Roy Keanes benbrækkende tackling på Alf-Inge Håland regnes blandt Premier Leagues værste nogensinde, og Tony Cascarino mener, at Jordan Pickfords på Virgil van Dijk var oppe i samme kategori

Tilbage i 2001 valgte Roy Keane med fuldt overlæg at save Alf-Inge Håland midt over i Manchester-derbyet mellem City og United. Ireren har senere indrømmet, at hårdheden i tacklingen på Erling Brauts far var helt bevidst, og nordmanden spillede aldrig siden i karrieren en hel kamp igen. 

Så slemt går det forhåbentlig ikke for Virgil van Dijk efter Jordan Pickfords voldsomme, men nok mindre forsætlige, tackling i lørdagens 2-2 opgør mellem Everton-Liverpool. Men ifølge den tidligere Premier League-profil Tony Cascarino, så var den engelske landsholdskeepers indgreb lige så slemt som Keanes berygtede af slagsen. 

– Den tackling…wow! Vi giver gule kort hele tiden og for mindre forseelser, og så ser man en tackling, der er lige så slem som den Roy Keane lavede på Alf-Inge Håland, udtaler den nuværende ekspert, der ikke forstår hvordan keeperen undgik en udvisning, ifølge talkSPORT.

– Den var simpelthen horribel! Vi snakker om farlige tacklinger, to-fods tacklinger, voldsomme indgreb og mangel på forsigtighed – Jordan Pickford-tacklingen var helt så slem som det overhovedet kan blive, tilføjer ireren.

Det vides endnu ikke, hvor længe Virgil van Dijk må sidde uden for, men de værste forudanelser går på, at hollænderen har fået revet ledbåndet over og kan misse resten af sæsonen. Liverpool ventes at melde et officielt resultat af lægescanningen ud inden for de næste par dage.

Annonce