Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Bruce om Carroll: Ville være en fantastisk forsvarsspiller

Af Søren Nørgaard
07.12.2019 Kl. 10:36
Newcastle-manager Steve Bruce mener, at Andy Carroll ville have været en fantastisk forsvarsspiller, hvis han havde valgt den position.

Newcastle-angriberen Andy Carroll lagde op til Jonjo Shelveys omdiskuterede mål torsdag aften, da Newcastle slog Sheffield United med 2-0. Derudover spillede den engelske angriber også en vigtig rolle i klubbens defensive arbejde og særligt det defensive arbejde blev fremhævet af klubbens manager Steve Bruce efter kampen.

– Defensivt ville Andy Carroll have været en fantastisk forsvarsspiller tilbage dengang jeg selv spillede fodbold. Han går bare ind og header boldene væk og det er en fantastisk evne at have, udtalte den britiske manager forud for weekendens kampe i Premier League.

Midtugens sejr over Sheffield United var samtidig den første kamp i sæsonen, hvor Andy Carroll var at finde i startopstillingen hos The Magpies. Den høje angriber har været hårdt ramt af skader i sin karriere og det faktum gør også, at klubben skal passe på ham, så han kan holde hele sæsonen.

– Han kan blive utrolig vigtig for os, men vi skal også huske at passe på ham. Han havde trænet rigtig godt i fire-fem uger, men fik så en mindre skade, som han nu er kommet over. Mod Sheffield gjorde han det rigtig godt og kan han holde sig fri af skader, så kan det blive en rigtig god sæson for Andy Carroll og for Newcastle, sluttede Steve Bruce.

Annonce