Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Sarri har respekt for City: Stadig det bedste hold i Europa

Af Søren Nørgaard
08.02.2019 Kl. 16:12
Chelsea-manager Maurizio Sarri er fuld af respekt for Manchester City inden de to klubbers møde på Etihad.

Manchester City spillede sig op på førstepladsen, da de onsdag aften slog Everton med 2-0. Dermed kom de á point med Liverpool, der har indtaget førerpositionen de seneste mange uger – The Reds og de øvrige tophold har dog spillet en kamp mindre end The Citizens.

Chelsea var det første hold til at slå Pep Guardiolas mandskab, da de tilbage i december vandt 2-0 på Stamford Bridge. Søndag tørner de to mandskaber sammen på Etihad Stadium, og forud for kampen har Chelsea-manager Maurizio Sarri været ude at rose sin kommende modstander.

– I mine øjne er Manchester City på nuværende tidspunkt det bedste hold i Europa.Guardiola er igang med sin tredje sæson i klubben og har skabt et vinderhold. Vi skal dog forsøge at mindske afstanden, siger den italienske manager.

Skulle Chelsea tage alle tre point i søndagens opgør vil The Blues kun være ni point efter Manchester City og samtidig have en kamp i hånden. Maurizio Sarri er dog ikke meget for at snakke mesterskab.

– Jeg er ikke sikker på, at vi kan spille en rolle i mesterskabskampen. Vi skal kæmpe for en plads i top fire, men ikke mere end det, slutter Maurizio Sarri.

Annonce