Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Nedrykker-XI: De bedste af de dårligste

Af Kristoffer Krogh Kiesbye
10.05.2018 Kl. 10:13
Der er masse kvalitet i Premier League - også på nedrykkerholdene. Redaktionen har her samlet deres bud på en XI bestående af de bedste spillere fra klubberne, der tager afsked med Premier League.

Stoke rykker ned, West Bromwich ligeså, og meget tyder på, at Swansea gør dem selskab, selvom de stadig har en lille matematisk chance for overlevelse.

Men selvom holdene måske ikke har præsteret kollektivt i Premier League denne sæson, er der stadig mange kvalitetsspillere i deres nuværende trupper.

Spørgsmålet er så, om spillere som Mawson, Shaqiri og Rodriguez rykker med ned i The Championship, eller om andre Premier League-klubber kommer og støvsuger de største talenter til sig?

Herunder er i hvert fald et hold bestående af de bedste spillere fra de tre nedrykkerhold  –  spillere, der har kvaliteten til at begå sig i den bedste engelske liga.

Målmand: Jack Butland – Butland er bedre end The Championship, og det er ikke uden grund, at mange anser ham som en mulig kandidat til målmandsposten for det engelske landshold. 

Højreback: Kyle Naughton – Versatil forsvarsspiller, der gør et stabilt stykke arbejde både fremme og tilbage på banen – og så kan han spille begge backpositioner. 

Midterforsvarer: Alfie Mawson –  Unge Mawson har stået stabilt i Swansea-defensiven og blev udtaget til det engelske landshold på grund af de stærke præstationer.  En række topklubber, heriblandt Spurs, skulle være interesseret i den unge englænder.

Midterforsvarer: Jonny Evans –  Det er ikke uden grund, at Pep Guardiola efter alt at dømme er ude efter nordirerens underskrift denne sommer. Han har lederegenskaber og udgjorde hjertet i West Brom-defensiven. 

Venstreback: Kieran Gibbs – Når han ikke er skadet, er den tidligere Arsenal-back i stand til mange ting både offensivt og defensivt. 

Defensiv midt: Joe Allen –  Han kom tættere på sit rette niveau, da han skiftede fra Liverpool til Stoke, men Joe Allen er god nok til at spille i Premier League. Han har uanede mængder energi på grønsværen og render banen tynd kamp efter kamp, så han ville udgøre en fin box-to-box-midtbanespiller for mange Premier League-klubber.

Venstre Midt: Nacer Chadli –  Han har ikke spillet meget denne sæson –  blandt andet på grund af skader –  men vi har tidligere set belgierne præstere ganske habilt for Tottenham, så hvorfor skulle han ikke kunne gøre det igen for et midterhold eller oprykker i Premier League?

Højre Midt: Xherdan Shaqiri – Dødboldsspecialist med et godt venstreben, som han også kan score og assistere med. Han har teknikken til at skabe ting i modstanderholdets halvdel, og han er ikke blandt spillerne, som man kan klandre for Stokes nedrykning.

Venstre Wing: Andre Ayew – Ghaneseren har øje for mål, men da han først kom til Swansea i januar,  har han ikke haft mulighed for at redde klubben fra nedrykning.

Højre Wing: Jay Rodriguez –  Han spillede klasse mod Arsenal og Manchester United denne sæson, og 11 mål i 38 kampe denne sæson er ikke helt dårligt – uden at være prangende. J-Rod fortjener endnu en sæson i Premier League.

Angriber: Salomon Rondon  – Han scorer ikke ligefrem masser mål, men han fylder godt foran målet og er en udmærket target man. 

 

Annonce