Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Arsenal er klar til at ofre tre spillere for at hente EM-vinder

Af Malthe Håkonssen
25.11.2021 Kl. 09:07
Mikel Arteta og teknisk direktør Edu Gaspar er klar til at handle stort ind til Januar. Det er primært med offensive spillere for øje.

Med en aldrende Aubameyang og kontraktudløb til Alexandre Lacazette og Edward Nkeitah til sommer, kan Arsenals offensive front blive ret så smal.

Derfor vil Arteta og Edu hente stort ind til januar – pengene skal komme fra salg af egne profiler, skriver Mirror. Først og fremmest er klubben på udkig i Frankrig.

Renato Sanches er angiveligt Arsenals transfermål nummer 1, men Lille-spilleren kan blive dyr.

Med 18 måneder tilbage af sin kontrakt skal Arsenal af med et beløb på omkring 450-500 mio. kroner for den 24-årige portoguiser, der blandt andet var med til at vinde EM med Portugal i 2016.

Og det vil Lille ikke kunne sige nej til. 

Derfor planlægger Londonklubben at få nogle penge i kassen for Lacazette og Nkeitah til januar, mens det stadig er muligt. Desuden vil de også prøve at sælge målmand Bernd Leno, som har udløb i sommeren 2023. 

Og med en formstærk Ramsdale på mål, er det måske ikke den dummeste idé. 

Også på udkig i Italien

Den anerkendte sportsjournalist, Fabrizio Romano, foreslår også, at Arsenal skal kigge mod Italien, helt præcist i Inter, hvor Lautaro Martinez før har været i søgelyset hos Arsenal.

I et YouTube indslag med The Arsenal Lounge fortalte han, at Arsenal vil hente offensivt ind hurtigst muligt – gerne i januar, men i hvert til sommer. 

– De (Arsenal, red.) vil gerne skriver under med en vigtig angruber, og de ved at det er vigtigt. De prøvede at få fat i Lautaro Martinez til sommer, men tingene var kompliceret og nærmest umuligt at skrive med ham dengang, siger han til YouTube-kanalen. 

I denne sæson har det haltet offensivt for Arsenal, hvor alle deres offensivspillere til sammen kun har scoret 6 mål i Premier League. 

 

 

Annonce