Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Arsenal nærmer sig White - men det kan betyde farvel til ung franskmand

Af Kristoffer Krogh Kiesbye
23.06.2021 Kl. 08:51
Football London skriver, at William Saliba lige nu forsøger at tage stilling til, om han forbliver i Arsenal i den kommende sæson eller ej.

William Saliba har endnu ikke fået sin debut for Arsenals førstehold, og det kan meget vel ende med, at den 20-årige franske forsvarer må vente endnu en sæson – hvis han overhovedet får den.

Ifølge flere engelske kilder nærmer Arsenal sig signingen af Brightons Ben White for omkring £50 millioner, og den mulige ankomst af endnu en konkurrent til startpladserne har fået Saliba til at overveje sin fremtid i Arsenal. Det skriver Football London.

Mikel Arteta har tidligere givet udtryk for, at Saliba ikke var klar til Premier League-fodbold endnu, og på The Emirates er der angiveligt stadig en holdning om, at Saliba var en signing foretaget af det "tidligere regime" under Unai Emery.

Derfor skulle Arsenal være åbne for at udleje den franske midterforsvarer, og det er ikke utænkeligt, at de også er klar til at inkludere en købsoption i en eventuel aftale, skriver Football London.

 

Annonce