Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Klublegende: Lad United få Sancho - sign denne spiller i stedet

Af Kristoffer Krogh Kiesbye
08.06.2021 Kl. 05:47
John Barnes mener, der er en spiller, som passer bedre til Liverpools spillestil.

Jadon Sancho er en topspiller, så der et intet overraskende i, at den 21-årige engelske landsholdsspiller bliver kædet sammen med nogle af de største klubber i verden – inklusiv Liverpool.

Men lige nu peger alt i retning af, at Manchester United igen får frit løb i forhandlingerne om Sancho og slipper for konkurrence fra sine ærkerivaler fra Anfield. Flere engelske, tyske og internationale medier melder i hvert fald om optimisme og en måske snarlig handel mellem De Røde Djævle og Dortmund.

Det er nu helt okay, at United får Sancho, mener Liverpool-legenden John Barnes. Han kan nemt nævne en spiller, som alligevel ville passe bedre til The Reds.

– Når det drejer sig om Jadon Sancho og klubberne, der angiveligt er interesseret i ham, så vil jeg sige, at Manchester United nok er den bedste destination for ham, siger Barnes ifølge Liverpool Echo.

– For Liverpool vil jeg meget hellere foretrække en mere direkte spiller. Jadon er meget driblestærk og laver tricks, men jeg føler, Ousmane Dembelé ville passe bedre til Liverpool, hvis vi kigger på spillerne, der er tilgængelige.

Den 24-årige franskmand, som Jürgen Klopp skulle have et godt øje til, har kontraktudløb i 2022. FC Barcelona forsøger angiveligt at få ham til at forlænge, men sker det ikke inden for kort tid, vil de forsøge at sælge ham denne sommer.

 

Annonce