KARAKTERBOG: West Ham besejrer Sheffield og rykker forbi Liverpool

West Ham vandt mandag aften 3-0 på hjemmebane over Sheffield United.

1-2: Den ekseptionelt dårlige præstation (dagen hvor ingenting lykkedes)
3-4: En præstation under middel (flere dårlige aktioner end gode)
5-6: En middel præstation (en blanding af gode og dårlige aktioner)
7-8: En præstation over middel (flere gode aktioner end dårlige)
9-10: En præstation i verdensklasse (gode aktioner og afgørende for kampens resultat)

West Ham:

Lukasz Fabianski: 8 – Han diskede op med et par redninger i høj klasse i anden halvleg. Han var også sikker i sine indgreb i feltet.

Issa Diop: 8 – Han scorede et glimrende mål på hovedstød ifbm. et hjørnespark. Han var også sikker i sit forsvarsspil.

Craig Dawson: 7

Aaron Cresswell: 8 – Han havde nogle giftige indlæg og gode ryk frem i banen.

Vladimir Coufal: 7 – Han skulle have lukket kampen til 3-0, da han kom alene igennem mod Ramsdale. Udover det, så spillede han en udemærket kamp.

Tomas Soucek: 6

Declan Rice: 8 – Han scorede på straffespark. Han var drivkraften på West Hams midtbane med gode ryk frem i banen og fine afleveringer.

Benjamin Johnson: 6

Manuel Lanzini: 7

Jesse Lingard: 8 – Han løber konstant og det er altid direkte mod mål. Han var ivrig efter at score og forsøgte sig flere gange fra distancen. Flot kamp af lejesvenden.

Jarrod Bowen: 6

Indskiftere:

Mark Noble: 6

Said Benrahma: UB

Ryan Fredericks: UB – Han kom ind i kampens overtid og scorede efter blot fire minutter på banen.

Sheffield United:

Aaron Ramsdale: 7 – Han kunne ikke stille meget op ved de første to mål. Et straffespark og en dødbold, hvor han ikke fik meget hjælp. Han havde en flot redning i anden halvleg.

Chris Basham: 4 – Han begik et klodset straffespark i første halvleg.

John Egan: 5

Ethan Ampadu: 5 – Han dækkede dårligt op, da West Ham scorede til 2-0.

Jayden Bogle: 5

John Lundstrøm: 5

Oliver Norwood: 5 – Han blev taget ud efter 60 minutters spil.

Ben Osborn: 6

Enda Stevens: 5 – Han kunne ikke ramme nogen med sine indlæg.

David McGoldrick: 6 – Han var klart farligste mand for Sheffield. Han havde flere chancer for at komme på scoringstavlen. Der manglede skarphed.