Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Rooney peger på United-flop: Han kunne være blevet en stor spiller for os

Af Kristoffer Krogh Kiesbye
23.08.2020 Kl. 10:17
Wayne Rooney kommer med sin forklaring på, hvorfor Angel Di Maria aldrig blev en stor succes på Old Trafford.

Angel di Maria kom godt fra start i Manchester United, men det gik hurtigt ned af bakke for den argentinske winger, som efter blot én sæson i klubben endte med at blive skibet hurtigt videre til Paris Saint-Germain.

I dag står han så i Champions League-finalen for de franske mestre. Derfor kan Wayne Rooney godt ærgre sig over, at tingene aldrig gik anderledes for Di Maria på Old Trafford.

– Han arbejder utrætteligt, og hans overblik, årvågenhed og pasningsevner er brilliante. Han kunne være blevet en stor stjerne for United, men vi var inde i en omstillingsperiode, og det var svært for ham at finde sig til rette, skriver Rooney i sin klumme for The Times.

– Han boede i et hus tæt på mig, men blev udsat for et indbrud. Det chokerede ham og familien, og efter da var det nemt at se, hvordan det var hårdt for ham, og det var sikkert bedst, at han forlod klubben.

Spilletiden under Louis Van Gaal blev i hvert fald gradvist mindre og mindre, selvom Rooney lidt kuriøst husker, at  argentineren var den eneste spiller på banen, som havde fået tilladelse til at drible af den stringente hollænder.

– Jeg kan huske, Van Gaal sagde til hele holdet: "Di Maria er den ensete, som har tilladelse til at drible med bolden"

Annonce