Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Merson om Rice-rygter: Arsenal har mere brug for ham end Chelsea

Af Søren Nørgaard
27.03.2020 Kl. 18:21
West Ham-profilen Declan Rice bliver rygtet til Chelsea, men spørger man Sky Sports-eksperten Paul Merson burde en anden London-klub melde sig i kampen.

Premier League er på ubestemt tid sat på pause grundet coronavirussen, men inden pausen blev effektueret var der trods alt begyndt at tegne sig et mønster for årets Premier League-sæson. Flere hold kæmper en brag kamp i bunden af tabellen for at undgå nedrykning til The Championship og en af de klubber er West Ham.

London-mandskabet har i de seneste sæsoner haft det svært og denne sæson er inden undtagelse. Der har dog været enkelte lyspunkter hos The Hammers og en af dem er den engelske landsholdsspiller Declan Rice. Den unge midtbanespiller har været en fast del af startopstillingen og leveret solide præstationer.

Det har også kastet interesse af sig fra andre klubber og særligt Chelsea skulle have et godt øje til Rice. Spørger man den tidligere Arsenal-profil og nuværende ekspert på Sky Sports Paul Merson, så burde det dog ikke være Chelsea, der jagtede Declan Rice. Han peger i stedet på sin tidligere arbejdsgiver, som en klub, der mangler en spiller som Declan Rice.

– Jeg ved ikke, hvorfor Arsenal ikke er blevet nævnt i kampen om Declan Rice. De mangler virkelig en midtbanespiller med hans kvaliteter. De mangler en defensivt orienteret midtbanespiller, der kan hjælpe forsvaret og her ville Rice være perfekt, udtaler Sky Sports-eksperten.

Declan Rice har kontrakt med West Ham frem til sommeren 2024.

Annonce