Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lokalavis med deres bud: Seks spillere Solskjær skal scoute

Af Jeppe Augustsen
08.10.2019 Kl. 21:06
Manchester Evening News giver deres bud på seks spillere, som Ole Gunnar Solskjær skal se nærmere på under landsholdspausen.

Manchester United investerede over en milliard kroner i tre nye spillere i sommerens transfervindue.

De Røde Djævle har dog ikke fået den start på sæsonen, som de havde håbet på, og Ole Gunnar Solskjær har gjort det klart, at der skal hentes flere spillere i fremtiden.

I den næste uges tid ligger bolden stille i Premier League, da der er landsholdspause, og i den anledning har Manchester Evening News givet deres bud på seks spillere, som Solskjær & Co. bør scoute under landsholdspausen.

Timo Werner – RB Leipzig

Angriberen har scoret syv mål i ti kampe, og han er godt på vej til at score flere end de 19 mål, som han lavede i sidste sæson. Han har scoret 68 mål og lavet 28 assists siden 2016, og han kunne uden tvivl forbedre Manchester Uniteds offensiv.

Donny van de Beek – Ajax

Hollænderen var en af flere spillere, som blev rygtet væk i sommer, men han er blevet i Amsterdam. Han er også en profil for det hollandske landshold, og han ville give en ny dimension til Manchester Uniteds midtbane.

Christian Eriksen – Tottenham

De har egentlig ikke brug for at scoute ham, fordi de kender ham fra Premier League. Han ser ud til at forlade Tottenham, men de vil få konkurrence fra Tottenham, hvis de vil gå efter ham. De kan dog udnytte det, hvis Tottenham vil sælge ham til januar.

Jadon Sancho – Dortmund

Det forventes ikke, at de beholder ham i lang tid, og Old Trafford kan være en af de mulige destinationer. Dortmund solgte Pulisic til Chelsea sidste januar, men blev sæsonen ud. Det viser, at de er åbne for at handle i vintervinduet.

James Maddison – Leicester

Han er uden tvivl en af de mest formstærke spillere i denne sæson, og han er populær blandt United-fans. Han vil ikke være billig, og Leicester vil formentlig ikke sælge før til sommer – især nu hvor Leicester er i en bedre situation end Manchester United. Men 'money talks', og det rette bud kan gøre, at han skifter til Old Trafford.

Gareth Bale – Real Madrid

Han vil ikke være en signing på længere sigt eller passer ikke til Solskjærs unge signings, men han vil bringe kvalitet på den korte bane til en offensiv, som ikke ser ud til at have nogle idéer. Hvis han præsterer for Wales, og Manchester United kan se, at han stadig kan præstere.

Annonce