Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Under 12 måneder siden sidste forlængelse: City vil tilbyde Sterling ny kontrakt

Af Marcus Sørensen
19.10.2019 Kl. 07:45
Manchester City vil tilbyde Raheem Sterling en ny kontrakt mindre end 12 måneder efter, at klubben forgyldte ham med en ny kontrakt. Det erfarer Metro.

Raheem Sterling har udviklet sig til at være en af Premier Leagues absolut største profiler i de seneste sæsoner.

Kantspillerens vigtighed er Manchester City godt klar over. Faktisk er de så opmærksomme, at de nu vil tilbyde ham endnu en kontraktforlængelse mindre end 12 måneder efter, at Sterling sidst skrev under på en forlængelse. Det erfarer Metro.

Dette skete i november 2018, hvor Manchester City kunne ånde lettet op. Sterling havde indvilliget i at forlænge sin aftale frem til 2023. Denne aftale indbringer ham angiveligt £300,000 om ugen.

Den tidligere Liverpool-spiller havde blot 18 måneder tilbage af sin kontrakt på daværende tidspunkt, hvilket var en stor bekymring for City, der frygtede at måtte slippe ham i sommer for at hente lidt penge hjem på et salg.

Kilder fortæller til Metro, at City vil undgå en lignende situation, hvor Sterlings kontrakt kommer for tæt på udløb. Sterlings ønske om en dag at spille i en klub udenfor England er nemlig ikke en hemmelighed.

Dette accepterer City, men de håber at kunne overtale 24-årige Sterling til en forlængelse, så han kommer til at være i klubben, mens han peaker.

I denne sæson har englænderen allerede lavet seks mål i Premier League, mens han i den netop overståede landskampspause nåede op på hele otte scoringer i EM-kvalifikationen.

Annonce