Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Overvældet Pochettino: Føles stadig som en drøm

Af Mads Bye Marboe
18.04.2019 Kl. 14:41
Det er stadig ikke helt gået op for Mauricio Pochettino, at Tottenham onsdag slog Manchester City ud af Champions League.

Manchester City slog onsdag aften Tottenham med 4-3 i en af de seneste årtiers mest underholdende fodboldkampe, men sidstnævnte endte med at spille sig videre til Champions League-semifinalen efter en 1-0-sejr i det første opgør.

Manchester City var ellers millimeter fra at spille sig videre, da Raheem Sterling i overtiden scorede til 5-3, inden VAR underkendte målet for offside, og dagen derpå er det endnu ikke gået op for Mauricio Pochettino, at Tottenham nu er videre i turneringen.

– Det betyder meget. Det er stadig ikke gået op for os, for det føles som en drøm. Vi er stadig i en boble. Vi kunne mærke glæden hos fansene og beskederne fra vores familier og venner, men vi er selvfølgelig fokuserede på kampen lørdag. Vi får ikke tid til at komme tilbage til virkeligheden, fortæller argentineren på torsdagens pressemøde og uddyber:

– Men på nogle punkter er det godt, for vores job er at være fokuserede og blive klar til lørdag. Selvfølgelig er vi glade, og det betyder meget for alle. Vi er så stolte, men der er stadig masser af arbejde at gøre.

Tottenham tørner sammen med netop Manchester City lørdag eftermiddag. Kampen løber af stablen 13.30 dansk tid.

Annonce