Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Rafa Benitez: Kan ikke vinde kampen mod Liverpool

Af Nikolai Gilkrog Mortensen
22.04.2019 Kl. 18:43
Newcastle manager Rafa Benitez har været ude at proklamere, at kampen mod Liverpool i starten af næste måned ikke er en kamp, han kan vinde.

Liverpool ligger og kæmper en hård kamp med Manchester City i toppen af Premier League. I starten af maj skal Liverpool til Newcastle for at møde Newcastle og Rafa Benitez – Liverpools tidligere manager.

Rafa Benitez kalder det en kamp, som han ikke kan ’vinde’, men det handler ikke om Liverpool-holdets store kvaliteter.

– Hvis vi (læs; Newcastle) vinder, vil de sige (læs; Liverpool), ’Åh, han burde hjælpe os’. Hvis vi taber, vil de sige (læs; Manchester City), ’Åh, han gav ikke alt’, sagde Benitez til Newcastle Chronicle.

Rafa Benitez insisterer dog på, at han vil forholde sig professionel til kampen, selvom Newcastle formentlig vil være sikre på overlevelse i Premier League til den tid.

– Jeg vil ikke tale for meget om kampen mod Liverpool, før den er tættere på. Jeg vandt trofæer i Liverpool. Hvorfor? Fordi jeg var professionel, og jeg kæmpede mod alle hold.

– Jeg vil gøre det bedste for mit hold, og jeg vil forsøge at gøre det bedste mod Liverpool, det er alt, sluttede Rafa Benitez.

 

Annonce