Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Køligt forhold: Zidane sætter Bale til salg

Af Kristoffer Krogh Kiesbye
13.03.2019 Kl. 11:28
Gareth Bales dage i Real Madrid er talte, efter Zinedine Zidane vendte tilbage.

Zinedine Zidane og Gareth Bale fungerer bare ikke sammen, og franskmandens tilbagevenden til trænerbænken på Santiago Bernabeu betyder, at den 29-årige walisiske winger med sikkerhed bliver sat til salg til sommer.

Det skriver Guillem Balague for spanske AS – en af de større Madrid-aviser.

Selvom Bale sikrede Real Madrid Champions League-trofæet sidste sæson, startede han finalen på bænken.  Det var han på daværende tidspunkt vant med, for Zidane brugte ikke waliseren meget fra start, og der er intet, der tyder på, at forholdet mellem de to skulle have ændret sig.

Faktisk skulle klubbens beslutning om at beholde Bale, men sælge Cristiano Ronaldo være blandt årsagerne til, at den franske træner ting pakkede sine ting og forlod klubben sidste sommer.

Nu er Zidane så tilbage på en endnu større løn og med endnu mere magt end førhen, og franskmanden har angiveligt besluttet sig for, at sommeren er det rette tidspunkt at skille sig af med Gareth Bale.

Det er dog nemmere sagt end gjort. Bale tjener £12 millioner årligt, og da han fylder 30 til juli, er han ikke just nogen ung spillere længere.

Derfor spekulerer Guillem Balague i, at ingen klubber vil bude højere end £70 millioner for den walisiske verdensstjerne, hvis status ganske rigtigt er falmet en smule. 

Annonce