Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Vanvid: Klopp kritiserer "Manchester United"-kommentatorer

Af Kristoffer Krogh Kiesbye
13.03.2019 Kl. 07:57
Jürgen Klopp fatter ikke, hvordan kommentatorer som Gary Neville kan udtale, at det ville være en fordel for The Reds at tabe i Champions League i forhold til mesterskabskampen.

Jürgen Klopp køber ikke præmissen om, at det skulle være en fordel for Liverpool at tabe til Bayern München, så The Reds i stedet kan fokusere på titelkampen. En pointe, som Gary Neville tidligere har rejst. 

Men det er vanvid, mener Klopp, der insisterer på, at hans mandskab ikke går ind til aftenens kamp med tanken om, at et nederlag kan være gavnligt.

– Kommentatorerne snakker konstant. Det betyder ikke, at det, de siger, giver mere mening. Jeg tror ikke, der er nogen anden træner i verden, som skal besvare dette spørgsmål, når de spiller Champions League, sagde Klopp til tirsdagens pressemøde.-

– Det er unikt, og det sker kun, når du er Liverpool-træner og kommentatorerne er fra Manchester United. Det er nemt at sidde i et studie og sige sådanne ting. Jeg er ikke sur over det, det er bare vanvittigt, at jeg hele tiden skal konfronteres med det.

For Liverpool-træneren forstår ikke, hvordan det pludseligt kan være acceptabelt at ryge ud af Champions League, bare fordi den hjemlige liga nærmer sig enden.

– Nu, hvor vi er tættere på sæsonafslutningen, er det pludseligt okay at ryge ud af Champions League uden at prøve? – Det er vanvittigt. vi spiller ordentlig, ægte fodbold, og vi forsøger at vinde hver kamp, insisterede Klopp. 

Annonce