Chelsea sikrer sejren i Sverige trods danskermål

Af Kristoffer Krogh Kiesbye
14.02.2019 Kl. 21:53
Chelsea sejrede i Europa League-kampen ude mod Malmø, selvom danske Anders Christiansen bragte spænding ind i opgøret mod slutningen.

Andreas Christensen var på banen for Chelsea, men kunne ikke forhindre landsmanden med det lignende navn, Anders Christiansen, fra at pynte på resultatet med ti minutter igen af torsdagens sejr over Malmø.

Chelsea bragte sig i front efter knap en halv times spil, da Rasmus Bengtsson ikke formåede at cleare Pedros indlæg. I stedet landede bolden for fødderne af Ross Barkley, der med nød og næppe nåede at prikke bolden i mål og The Blues i front.

Det svenske hjemmehold virkede opgivne og slidt fra anden halvlegs start, og da Olivier Giroud udbyggede føringen med et flot hælmål på assist fra Willian, lignede det en rutinesag for Maurizio Sarris mandskab.

Men så dukkede Anders Christiansen op af hatten og reducerede føringen efter en lynhurtig kontra. Chelsea slap dog ikke tøjlerne eller lod svenskerne få momentum, så det stjernespækkede Premier League-hold kunne lukke og slukke kampen til resultatet 2-1.

Med sejren i hus letter presset på Maurizio Sarri en smule, og den italienske træner drager fra Sverige med livet i behold inden returkampen på Stamford Bridge, hvor Chelsea igen er kæmpe favoritter.