Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Gracia: Wilmots fremtid ligger på midtbanen

Af Mads Bye Marboe
22.10.2018 Kl. 17:05
Javi Gracia ser unge Ben Wilmot som midtbanespiller, selvom han lørdag debuterede for Watford i det centrale forsvar.

Bare 18-årige Ben Wilmot fik lørdag sin Premier League-debut for Watford, da han afløste en skadet Sebastian Prödl efter 88 minutter af sejren over Wolves.

Belgieren blev således skiftet ind i det centrale forsvar, men Watford-manager, Javi Gracia, ser Wilmot som midtbanespiller.

– Jeg synes, at han er en mulighed i det centrale forsvar, men lige nu kan jeg fortælle, at jeg foretrækker at bruge ham som central midtbanespiller, indleder han over for Watford Observer og uddyber:

– Han viste i den første Carabao Cup-kamp mod Reading, at han kan spille begge dele, da vi skiftede formation. Vi startede med to stoppere og Ben på midtbanen, men vi skiftede og spillede med tre i forsvaret. Ben var én af dem.

Watford hentede Wilmot i League Two-klubben, Stevenage, denne sommer, men Gracia mener, at Wilmot sagtens kan magte at mestre to positioner, selvom niveauet er et helt andet i Watford.

– Først og fremmest synes jeg, at han er intelligent, og han er i stand til at gøre det, fordi han har kvaliteterne til det.

– Derudover er han klog, og han spiller som en midtbanespiller. Med sine kvaliteter kan han både spille på midtbanen og i forsvaret.

Wilmot spillede også på midtbanen i Carabao Cup-kampen mod Tottenham.

Annonce