Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Efter rygter om exit: Alexis Sánchez fraværende ved træning

Af Morten Bruun Jørgensen
22.10.2018 Kl. 12:02
Under mandagens træning var Alexis Sánchez ikke til stede, og det sker kort efter, han angiveligt er utilfreds i Manchester United.

I løbet af weekenden kunne den engelske avis, the Times, rapportere, at Alexis Sánchez er ved at være utilfreds med tilværelsen i Manchester United, hvor chileneren er frustreret over manglende spilletid og portugiserens tilgang til taktikken.

Derfor har den tidligere Arsenal-stjerne angiveligt sat sin agent på arbejde, og han vil overveje at forlade Manchester United i det kommende transfervindue, hvis en bejler melder sin interesse

Lørdag eftermiddag, hvor Manchester United mødte Chelsea, var Alexis Sánchez henvist til bænken fra begyndelsen af opgøret, og han fik blot de sidste seks minutter på banen i 2-2-kampen.

Det har formentlig været endnu en skuffelse for den chilenske kantspiller, og mandag formiddag var han så ikke til stede, da Manchester United trænede forud for tirsdagens hjemmekamp mod Juventus i Champions League.

Han var dog langt fra den eneste af de normale førsteholdsspillere, som ikke deltog i træningen.

Ifølge lokalavisen Manchester Evening News var hverken Marouane Fellaini, Phil Jones, Scott McTominay, Jesse Lingard eller Diogo Dalot til stede under formiddagstræningen i Carrington.

Forklaringen er ukendt, men det kan være en mindre skader, som plager Alexis Sánchez, men så længe årsagen ikke er kendt, vil det kun kaste brænde på bålet om exitrygterne.

Annonce