Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

- Arsenal ender helt sikkert i top 4

Af Marc Stig Christensen
16.10.2018 Kl. 14:48
Den tidligere Arsenal-profil Robert Pires er ikke i tvivl om, at hans gamle klub ender blandt Premier Leagues fire bedste hold.

Den franske offensivspiller Robert Pires spillede hos The Gunners fra 2000 til 2006, og han var en af de bærende kræfter i nogle af klubbens mest succesfulde år. Han kender derfor til kriterierne for at få succes i Premier League og i Arsenal.

Han mener at kunne se noget i det nuværende hold, og så stoler han på klubbens nye manager Unai Emery.

– Jeg er for tiden rigtig glad på klubbens vegne. Både fordi jeg selv er ambassadør, men især for Unai Emery, da han er en fantastisk manager. Han gjorde det godt med Sevilla og vandt et par titler. For ikke at tale om sidste sæson hos Paris Saint Germain. 

– Men man skal selvfølgelig forbedre sig hver dag, men Arsenal er faktisk inde i en rigtig god periode, specielt i Premier League. Ni kampe og ni sejre. Så jeg tror 100 % på, at de kommer til at slutte i top 4, har Pires fortalt ifølge Goal.com. 

Arsenal ligger efter otte runder på fjerdepladsen á point med Tottenham. De har to point op til Manchester City, Chelsea og Liverpool. 

Annonce