Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Kanté er overbevist: Loftus-Cheek er klar til at spille

Af Morten Bruun Jørgensen
14.09.2018 Kl. 11:56
N’Golo Kanté er af den mening, at Ruben Loftus-Cheek er parat til at få sit gennembrud hos Chelsea.

Det er endnu ikke lykkedes for Ruben Loftus-Cheek at slå igennem på Chelseas førstehold, men alligevel er han en fast bestanddel af det engelske landshold. Dog kan det snart være, at han også får succes hos the Blues.

En af konkurrenterne til pladserne på den centrale midtbane, N’Golo Kanté, tror på, at Ruben Loftus-Cheek er klar til at bryde igennem under Maurizio Sarri.

– Da jeg kom til Chelsea, var Ruben her allerede, og han er helt sikkert en god spiller. Nu er han på det engelske landshold. Han gjorde det godt i sidste sæson hos Crystal Palace, og jeg synes, han er klar til at spille, siger N’Golo Kanté til Sky Sports.

– Han har spillet nogle gode kampe, og nu er det managerens beslutning. Vi har alle chancen for at være i Chelsea og spille med nogle af de bedste spillere i ligaen. Det kan vi alle lære af, men lige nu skal han fortsætte med at arbejde, forbedre sig og håbe, at det rette tidspunkt viser sig.

Konkurrencen på den centrale midtbane er hård, da også Cesc Fàbregas, Jorginho og Mateo Kovacic byder sig til hos London-klubben.

Annonce