Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Mourinho: Det bliver svært at ende i top 4

Af Pelle Rigtrup
19.08.2018 Kl. 08:39
José Mourinho er overbevist om, at Manchester United skal kæmpe hårdt for at ende blandt de fire bedste hold i Premier League.

Efter andenpladsen i den forgangne sæson er målet for Manchester United nu at vinde det engelske mesterskab for første gang siden 2012/13-sæsonen. 

Manager José Mourinho slår dog fast, at der venter De Røde Djælve en hård sæson, hvor det kan blive svært at ende blandt de fire bedste hold i ligaen: 

– Vi vil forsøge at vinde mesterskabet, men det bliver meget svært. Den forgangne sæson var hård, og det bliver svært for alle at ende i top 4, fortæller han til Sky Sports. 

– Liverpool forsøger at vinde mesterskabet og har købt stort ind, Chelsea har en fantastisk trup, Manchester City har også en fantastisk trup og Tottenham har formået at holde fast i deres profiler, hvilket er den bedste investering, du kan lave. 

– De kunne have brugt £200 mio., men det er ligegyldigt, hvis de havde mistet Harry Kane eller Christian Eriksen. Arsenal vil også gøre det bedre, så det bliver en meget hård sæson. 

Manchester United lagde fra land med en 2-1-sejr over Leicester på Old Trafford. Senere i dag skal De Røde Djævle op mod Brighton. 

Annonce