Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Spansk medie: Arsenal og Sevilla enige om N'Zonzi

Af Pelle Rigtrup
12.12.2017 Kl. 07:50
Arsenal er nået til enighed med Sevilla om en pris for midtbanespilleren Steven N'Zonzi. Det skriver det spanske medie El Gol.

Steven N'Zonzi er røget ud i kulden i Sevilla, der ikke har gjort brug af midtbanespilleren i de seneste fem kampe. Franskmanden udtalte for nyligt, at han ikke ser nogen fremtid i den spanske klub, og ifølge det spanske medie El Gol er der nu ved at komme en afklaring på midtbanemandens fremtid. 

Mediet skriver, at Arsenal og Sevilla er blevet enige om en pris for N'Zonzi, der skifter til London-klubben i det kommende transfervindue. 

Prisen lyder på £32,7 mio. plus yderligere £2,6 mio. i bonusser, og den samlet sum kan derfor komme op på £35,3 mio., hvilket er en smule under franskmandens frikøbsklausul, der angiveligt er på £36,1 mio. 

N'Zonzi har tidligere spillet i Premier League for Blackburn og Stoke, men i 2015 valgte han at forlade England for at søge lykken i Sevilla. 

Tidligere har Liverpool også været meldt interesserede i franskmanden, men the Reds må formentlig se sig slået af Arsenal. 

Annonce