Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Ung Chelsea-angriber: Vil blive i Premier League

Af Lasse Callesen
13.06.2017 Kl. 15:10
Tammy Abraham fastslår ambitionen om at blive i Premier League i den kommende sæson.

Tammy Abraham er ganske varm på rygtebørsen i disse dage. Det sker efter den engelske U21-landsholdsangriber imponerede i sidste sæson hos Bristol City, som han var udlejet til. Hele 26 kasser blev det til.

De to ny-oprykkede mandskaber, Newcastle United og Brighton, har været forrest i køen om at hente Abraham. Og rygterne siger, at de stadigvæk er det. Nu fastslår 19-årige Abraham dog, at han ikke har taget en beslutning endnu, men at han skal snakke med Chelsea om et skifte efer U/21 EM.

– Jeg har ikke talt med Chelsea endnu. Jeg fokuserer på U/21 EM og så tager jeg min beslutning derefter, siger Abraham ifølge Shieldsgazette.com og uddyber:

– Jeg er ikke sikker på, hvor min fremtid ligger, men jeg håber på det bliver i Premier League. Efter denne sæson må jeg tage mig selv til næste niveau. Det er den type jeg er som person. Jeg vil gøre det bedre og bedre. Altid mere.

– Så det er opgaven denne sommer, siger Abraham, der ikke lægger skjul på at han skal finde førsteholdsfodbold et andet sted end Chelsea.

England og Abraham starter deres U/21 EM i Polen på fredag, når de møder Sverige.

Annonce