West Ham og West Bromwich delte på Boleyn Ground

Af Jeppe Augustsen
29.11.2015 Kl. 16:12
West Ham var det bedste hold i dagens opgør mod West Bromwich, men måtte nøjes med et enkelt point.

Værterne kom også godt fra start, da Mauro Zarate efter et kvarters spil krøllede et frispark op i hjørnet uden nogen chance for Boaz Myhill. Det var argentinerens tredje sæsonscoring.

Ti minutter senere var det tæt på at blive 2-0, men Manuel Lanzini måtte se sin afslutning blive reddet af Boaz Myhill. Flere store chancer blev det ikke til i første halvleg, og derfor kunne The Hammers gå til pause med en 1-0-føring.

Kort inde i anden halvleg kom West Bromwich tilbage i kampen. Winston Reid rettede Rickie Lamberts afslutning af med sin arm, som snød Adrian i West Ham-mål.

I kampens slutning presse hjemmeholdet på, hvor Victor Moses fik en god mulighed for at gøre det til 2-1, men afslutningen manglede lidt mere skarp.

Derfor endte kampen 1-1, og West Ham ligger nu på en delt 6. plads med Crystal Palace, der begge har 22 point, mens West Bromwich ligger på 13. pladsen med 18 point.