Van Aanholt reddede det ene point for Sunderland

01.10.2016 Kl. 15:57
Sunderland og West Bromwich spillede 1-1 på The Stadium of Light lørdag eftermiddag.

West Bromwich kom planmæssigt foran i kampen efter 35 minutters spil. Det havde været en tæt kamp indtil da og derfor var der virkelig tale om en spand koldt vand i hovedet på pressede Sunderland og manager David Moyes.

Nacer Chadli fik bolden fra Phillips og efter et lækkert træk udplacerede han Pickford i Sunderland-buret – lækkert mål – 1-0 til West Bromwich.

West Bromwich havde igennem første  – og anden halvleg flere muligheder for at udbygge føringen og det er vel fair at sige, at gæsterne gennemgående var det bedste mandskab. Det skulle dog til slut ende med et point til Sunderland.

Efter 83 minutter tog backen Patrick Van Aanholt sagen i egen hånd. Efter en et-to pasning med stortalentet Duncan Watmore sendte hollænderen bolden i nettet til 1-1.

Med det uafgjorte resultat er West Bromwich nummer ni i Premier League med 9 point. Sunderland er fortsat under stregen, nu som nummer 19 med to point,