United besejrede Real Madrid efter rædselsfuld straffesparkskonkurrence

Af Jeppe Augustsen
23.07.2017 Kl. 23:14
Manchester United vandt over Real Madrid efter en sejr i straffesparkskonkurrencen, hvor der blot blev scoret tre mål ud af ti forsøg.

Der var storkamp på Levi's Stadium i Santa Clara, der ligger i Californien, hvor Manchester United og Real Madrid tørnede sammen.

Her valgte Jose Mourinho at starte med stjerner som David De Gea, Paul Pogba og Romelu Lukaku på bænken, mens Real Madrid havde Toni Kroos, Luka Modric, Karim Benzema og Gareth Bale med fra start.

Det lignede, at de to mandskaber skulle gå til pause med 0-0, men efter en flot solotur lagde Anthony Martial bolden til rette for Jesse Lingard, der prikkede bolden i mål til 1-0.

I anden halvleg blev De Gea, Pogba og Lukaku så skiftet ind, men det var ikke et opgør, der væltede i chancer.

Spanierne fik dog udlignet. Victor Lindelöf, som også var kommet ind i anden halvleg, lavede et klodset straffe på Theo Hernandez, som Casemiro sikkert eksekverede.

Marouane Fellaini fik senere en gylden mulighed for at bringe Manchester United atter i front, men en hel kikset afslutning gjorde, at bolden i stedet røg over mål.

De to mandskaber måtte derefter ud i straffesparkskonkurrencen. Se, hvordan det forløb nedenfor.

0-0: Anthtony Martial – brændte (skød over mål)

0-0: Mateo Kovacic – brændte (De Gea reddede)

0-0: Scott McTominay – brændte (Kiko Casilla reddede)

0-0: Oscar – brændte (De Gea reddede)

1-0: Henrikh Mkhitaryan – scorede

1-1: Luiz Quezada – scorede

1-1: Victor Lindelöf – brændte (Kiko Casilla reddede)

1-1: Theo Hernandez – brændte (skød ved siden af mål)