Schmeichel blev skadet i Leicester sejr

Af Redaktionen
27.08.2016 Kl. 15:53
Jamie Vardy og Wes Morgan stod for målene, da Leicester besejrede Swansea på hjemmebane. Kasper Schmeichel startede naturligvis inde, men måtte udgå med en forstrækning.

Det var som at se sidste sæsons Leicester i kampen mod Swansea. Det første mål blev scoret på samme vis, som man så det utallige gange i forrige sæson. Leicester erobrer bolden, den bliver spillet til Drinkwater, der hurtigt sender Jamie Vardy i dybden. Et enkelt træk og så klappede han den ellers på stolpen og ind.

Wes Morgan sparkede bolden ind fra klods hold efter et hjørnespark, som han selv får op for at heade til. Bolden ender dog med at dumpe ned foran fødderne på ham i stedet, hvorefter han resolut banker den i målet.

I løbet af anden halvleg måtte den danske landsholdsmålmand Kasper Schmeichel udgå med en forstrækning. Ron-Robert Zieler, der blev skiftet ind i stedet for Schmeichel, måtte ti minutter inden slutfløjtet hente bolden ud af nettet. Det var hollandske Leroy Fer, der flot headede bolden ind efter et indlæg fra Swanseas højreside.

2-1 blev også det endelige resultat, og de forsvarende mestre fik derfor sæsonens første sejr.

Det ser dog ikke godt ud for det danske landshold til den kommende uges kampe, hvis Kasper Schmeichels forstrækning er alvorlig.