Rekord-Rooney reddede United mod Stoke

Af Mads Gluud
21.01.2017 Kl. 16:54
Manchester United var minutter fra at tabe, men dybt inde i overtiden smadrede Rooney sit mål nr. 250 for United i kassen til 1-1. Sunderland blev sendt længere mod dybet af West Bromwich.

Manchester United skulle vinde, da de lørdag skulle spille mod Stoke på udebane på Bet365 Stadium.

Kampen startede meget hektisk med masser frispark, men ikke med nogle egentlige chancer.

Men lidt ud af det blå blev Pieters spillet fri i feltet og fik et indlæg rettet af, som Mata kom til at rette af til et selvmål.

Efter Stokes føringsmål prøvede United at presse på, og efter en halv times spil kom der en kæmpe chance ud af det.

Zlatan lagde bolden ind til en fri Mata, men spanieren sparkede bolden over mål få meter fra stregen.

Og få minutter senere prøvede Zlatan igen at finde Mata, selvom han nok skulle have sparket selv tæt under mål.

Efter pausen var det ikke meget bedre for United, som ikke skabte mange chancer i de første 20 minutter.

Men stille og roligt begyndte Stoke at trække sig tilbage, hvilket passede United fint og gav Rasford og Zlatan fine muligheder for at udligne. Lingard blev også få minutter før tid afvist af overliggeren.

Dybt inde i overtiden fik United en sidste mulighed for at få et point med hjem. Rooney fik et frispark på kanten af feltet, som han på smukkeste vis krøllede op i hjørnet af målet til hans mål nr. 250. Han slår dermed Bobby Charltons rekord.

Det blev dog ikke til mere, og United mister derfor et stort skridt i toppen, hvor man ellers kunne være kommet tættere på Liverpool og Arsenal i top 4.

Andetsteds spillede West Bromwich på hjemmebane mod Sunderland, der skulle forsøge at spille sig væk fra bunden af tabellen.

Det kom de imidlertid ikke tæt på overhovedet. Først scorede Darren Fletcher til 1-0 efter en halv times spil, hvorefter Chris Brunt få minutter efter smadrede den op i krogen til 2-0 efter en ripost på overliggeren.

Sunderland kunne ikke svare igen og ligger derfor sidst i Premier League.