OVERBLIK: Premier League-holdene havde problemer i FA Cup'en

Af Henrik Hvillum
07.01.2017 Kl. 16:58
Så er vi klar med det fulde overblik over Premier League-holdenes præstationer i klokken 16-kampene fra FA Cup'ens tredjerunde denne lørdag eftermiddag! Og der var kun fire hold (United medregnet), der sikrede sig videre avancement, mens et par stykker skal i omkamp.

Manchester United – Reading 4-0 (startede klokken 13.30)

Bolton – Crystal Palace 0-0

Note: Der skal spilles omkamp på Selhurst Park

Everton – Leicester 1-2

Note: Romelu Lukaku bragte Everton foran i anden halvleg, men Leicester fik det hele vendt, da nigerianske Ahmed Musa nettede efter 66 og 71 minutters spil! En lige kamp, hvor Everton var bedst. Leicester var bare skarpest på dagen. En vigtig sejr for Kasper Schmeichel og co.

Hull – Swansea 2-0

Note: En meget, meget jævnbyrdig affære på KC Stadium, hvor uruguayanske Abel Hernandez blev matchvinder med sin kasse efter 78 minutters spil. Sejren blev senere manifesteret helt i overtiden, da Tymon nettede til 2-0 og straffede et storsatsende Swansea-hold.

Millwall – Bournemouth 3-0

Note: En elendig præstation af Bournemouth, der bare blev straffet. Steve Morison, Shaun Cummings, Shane Fergusons mål sænkede The Cherries og sender Eddie Howes tropper ud af FA Cup'en!

Norwich – Southampton 2-2

Note: Højbjerg spillede en fin kamp, da Southampton mødte Norwich. Van Dijk scorede for Premier League-gæsterne i første halvleg og selvom Norwich udlignede ved Steve Whittaker i anden halvleg, så bragte Southampton sig igen foran ved Yoshida. Det skulle dog ikke ende så let for The Saints. Dybt inde i overtiden udlignede Steven Naismith og dermed skal der spilles returopgør på St. Mary's.

Stoke – Wolverhampton 0-2

Note: Måske dagens mest misvisende resultat. Stoke spillede fint og havde fortjent mere. Men de mange brændte chancer blev straffet af gæsterne fra Wolverhampton, der på mål af Costa og Doherty chokerede og sendte Mark Hughes formstærke tropper ud af FA Cup'en.

West Bromwich – Derby 1-2

Note: West Brom var foran, men smed det hele væk på ukarakteristiske defensive fejl. Matt Phillips bragte The Baggies planmæssigt foran, men Darren Bent og Tom Ince var spydspidser for Derby, da de på langt færre chancer end hjemmeholdet formåede at vinde kampen på The Hawthorns.

Watford – Burton 2-0

Note: Walter Mazzarri stillede med et par reserver, men Watford vandt sikkert. På mål af belgiske Christian Kabasele og Jerome Sinclair sparkede man sig videre foran et veloplagt Vicarage Road.

Sunderland – Burnley 0-0

Note: Der skal spilles omkamp på Turf Moor.