AFC BournemouthArsenal FCBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHull CityLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCMiddlesbroughSouthamptonStoke CitySunderlandSwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
20:03:2017 19:18
Neymar åbner for Premier League-skifte: Jeg vil dertil en dag

Barcelona-stjernen Neymar fortæller, at han en dag ser sig selv spille i Premier League.


25-årige Neymar skrev under på en fem-årig kontraktforlængelse med FC Barcelona i oktober sidste år og binder ham til Camp Nou indtil sommeren 2021, men han fortæller, at et potentielt skifte til Premier League appellerer til ham. 

- Premier League er en liga, der imponerer mig. Jeg holder af spillestilen og holdene. Og hvem ved, en skønne dag, vil jeg gerne spille i ligaen, ja, fortæller Neymar ifølge talkSPORT.com. 

- Jeg beundrer Manchester, Chelsea, Arsenal og Liverpool - de hold, der altid er med i kampen. 

- Der er også klassetrænere som (Jose, red.) Mourinho og (Pep, red.) Guardiola. De er trænere, som enhver spiller vil arbejde sammen med. 

Neymar understregede også Premier Leagues uforudsigelighed og henviste til Leicesters overraskende succes i sidste sæson. 

Den brasilianske angriber, der har hjulpet Barcelona til at vinde de to seneste La Liga-titler efter sit skifte til klubben i 2013, udtalte: 

- I Premier League ved man aldrig, hvem der vil vinde, eller bliver mester. Det er altid overraskende, slutter han. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED