Morata-hattrick i sikker Chelsea-sejr på Britannia Stadium

Af Jeppe Augustsen
23.09.2017 Kl. 15:55
Alvaro Morata scorede sit første Premier League-hattrick, da Chelsea vandt 4-0 over Stoke.

Diego Costa er i øjeblikket i færd med at få sit skifte til Atletico Madrid på plads, men Chelsea-fansene kommer nok ikke til at savne den spanske angriber.

De har nemlig fået en anden spanier i form af Alvaro Morata, og han leverede i dagens kamp på Britannia Stadium.

Allerede efter to minutters spil bragte han Chelsea i front, og efter en halv times spil var det Pedro, der udbyggede føringe til 2-0.

Med et lille kvarter af kampen blev kampen lukket, da Alvaro Morata scorede sit andet mål efter en fantastisk dribletur. I det 82. minut lykkedes det så for spanieren at få sit hattrick og dermed lukke og slukke til slutresultatet 4-0.