Missede første matchbold: Leicester fik ét point på Old Trafford

Af Jeppe Augustsen
01.05.2016 Kl. 14:59
Leicester måtte nøjes med et enkelt point, da de gæstede Manchester United på Old Trafford.

Efter Tottenhams 1-1-resultat mod West Bromwich i sidste runde kunne Leicester blive mestre, hvis de i dag vandt ude mod Old Trafford.

Kampen startede dog ikke godt for Claudio Ranieris tropper, da Anthony Martial sendte bolden ind bag en chanceløs Kasper Schmeichel efter blot otte minutters spil.

I det 14. minut var Jesse Lingard tæt på at gøre det til 2-0, men en fremragende redning fra Kasper Schmeichel forhindrede den unge englænder fra at score. I stedet for en Manchester United-scoring blev det til 1-1, da Wes Morgan steg til vejrs efter et frispark og bragte balance i regnskabet med sit andet ligamål denne sæson.

I anden halvleg bølgede spillet frem og tilbage, hvor Leicester satsede på omstillingerne, men gæsterne manglede den sidste kynisme, når de endelig fik muligheden.

Leicester blev reduceret til ti mand med fire minutter tilbage af den ordinære spillet, da Danny Drinkwater begik et frispark på Memphis Depay og fik sin anden advarsel i kampen.

Manchester United pressede lidt på til sidste, men det lykkedes ikke at komme yderligere på måltavlen, og med det ene point er Leicester nu to point fra at kunne kalde sig engelske mestre.