Manchester City tromler videre

21.10.2017 Kl. 15:53
Manchester City vandt 3-0 over Burnley, som indtil dagens opgør var ubesejrede i fire udebanekampe i denne sæson.

Manchester City har været uovervindelige i denne sæson, og det er kun lykkedes Everton at tage point fra storfavoritterne til Premier League-titlen.

I dag stod Guardiolas mandskab over for en svær opgave mod Sean Dyches Burnley, som endnu ikke havde tabt på udebane i denne sæson.

Favoritterne fra Manchester City så ud til at have læst godt på dagens modstander, men der skulle et straffespark til for bringe dem i front.

Burnley-målmanden, Nick Pope, nedlagde noget klodset Benardo Silva i feltet, og selvom Burnely-spillerne ikke var helt enige i kendelsen, så kunne de ikke forhindre Sergio Agüero i at få chancen fra 11-meter pletten.

Den lille argentinske angriber, der netop er vendt tilbage efter en ribbensbrud efter en trafikulykke, svigtede ikke og scorede til pausestillingen 1-0.

Midtvejs i anden halvleg lukkede Manchester City kampen på to effektive minutter.

Først steg den argentinske forsvarsspiller, Nicolas Otamendi, til vejrs på et hjørnespark og fordoblede føringen. Kort efter blev Leroy Sane sendt i dybden af Kevin De Bruyne og gjorde det til 3-0.

Med sejren er Manchester City fem point foran bysbørnene fra Manchester United, mens Burnely indkasserede sit første nederlag på udebane siden 13. maj.