Af Jeppe Augustsen
30.09.2016 Kl. 21:05
Christian Bentekes hovedstødsmål sikrede Crystal Palace et enkelt point ude mod Everton.

Der var en enkelt Premier League-kamp på programmet denne fredag aften, hvor Crystal Palace gæstede Everton.

Det endte med at blive et intenst opgør, hvor begge mandskaber havde chancer til at score flere mål.

Efter 35 minutters spil tog hjemmeholdet føringen, da Romelu Lukaku sendte bolden ind bag Steve Mandanda direkte på frispark og scorede dermed sit femte mål denne sæson.

Fem minutter inde i anden halvleg bragte Christian Benteke så balance i regnskabet. Den belgiske angriber steg til vejrs efter et indlæg fra Joel Ward og headede bolden i kassen til 1-1.

I det 57. minutters spil lykkedes det igen for gæsterne at få bolden i mål, men Damien Delaneys hovedstødsmål blev annulleret for offside.

Selvom der var store chancer i begge ender i den resterende halve time, så blev det ikke til flere mål på Goodison Park.